HomeSiste nyttTips og RådFutureworks – mer enn bare en ny programvare i bedriften din

Futureworks – mer enn bare en ny programvare i bedriften din

Futureworks er et enkelt OKR-verktøy med de viktigste funksjonene for fremgangsrik målstyring. Gjennom smidige integrasjoner vil ikke Futureworks erstatte annen programvare, men virke sammen med den og bidra til en mer effektiv arbeidshverdag. 

 

På grunn av at vårt OKR-verktøy er enkelt passer det perfekt for vanlige brukere, også for ikke-tekniske brukere uten interesse for IT. Terskelen er veldig lav for å ta det i bruk. Det er enkelt å forstå hvordan du skal skrive mål og følge dem opp. Nettopp derfor er Futureworks godt likt blant våre brukere. 

 

Å ta i bruk OKR er en prosess som involverer nye vaner, mer struktur og bedre samarbeid. Futureworks vil være med på å forsterke gode og integrerte arbeidsvaner for bedriften din. Dette krever innsikt, kompetanse og kunnskap. For at du skal lykkes med implementeringen av OKR i ditt selskap, kreves også åpenhet og transparens. Målprosessen skal være oversiktlig, med hovedmål og delmål som knyttes sammen på tvers av organisasjonen. Hvis du lykkes med dette vil du kunne se resultater. 

 

OKR-syklus gjennom Futureworks

Futureworks OKR-verktøy er basert på OKR-syklusen – enkle skritt på veien mot å integrere OKR som en naturlig del av hverdagen. Slik fungerer syklusen:

 1. Ledelsen setter fokusområder og utvikler overordnede OKR-er for selskapet som helhet. Målene danner grunnlaget for det dere ønsker å fokusere på i kommende tidsperiode.
 2. Avdelinger og team setter fokusområder basert på de overordnede målene ledelsen har satt. OKR-ene kan enkelt samkjøres i Futureworks med full oversikt.
 3. Gjennom en ukentlig innsjekk på avdelingsnivå og teamnivå følges OKR-er og tiltak opp regelmessig. Futureworks sikrer at dere har effektive møter og fortløpende fokus på mål og tiltak.
 4. På slutten av kvartalet holder dere et resultatmøte og retrospektiv der dere ser tilbake på mål, effekt og resultat. Møtet hjelper dere med å klargjøre for prioriteringer i den neste perioden.

 

Når resultatmøtet og retrospektiv er overstått, starter dere på nytt fra begynnelsen av OKR-syklusen. 

 

Integrasjon med eksisterende system

Du trenger ikke å skaffe Futureworks for å erstatte andre systemer i arbeidshverdagen. Gjennom smidige integrasjoner har du mulighet til å koble programvaren opp mot for eksempel Teams og Slack. Slik kan Futureworks bli en del av verktøyene du bruker til daglig i selskapet, uten tunge migrasjonskostnader.

 

Ved å integrere Futureworks med programmer du bruker til daglig vil du kunne automatisere oppdateringen av målprogresjonen. Slik blir vårt OKR-verktøy en del av arbeidshverdagen og en naturlig kobling til eksisterende programvarer. Futureworks er et produkt som knytter alt dette sammen på den måte som gir mulighet for samtidsmålstyring – uten at oppdatering av måloppnåelse ligger på etterskudd. 

 

Futureworks kan blant annet integreres med følgende programvarer:

 • Hubspot
 • SuperOffice
 • TripleTex
 • Poweroffice
 • Visma
 • Jira
 • Ad Azure

 

«Jeg har jobbet med Futureworks i tre ulike divisjoner hos Evry, et selskap med mer enn 9000 ansatte. Alle tre ganger har vi skapt resultater utover det vi trodde var mulig.»

– Rune Kilstad Senior, Vice President, Evry AS

 

En digital møteagenda

Mange selskaper bruker Decisions for Teams – en funksjonalitet der du kan lage en digital agenda koblet til filarkivet, laste opp presentasjoner og koble opp mot agendaen. Hvem som helst kan bidra til møtet. Med Futureworks trenger du ikke dette. 

 

Futureworks har allerede en digital møteagenda som heter Execute. Dette er vårt mest verdsatte verktøy. Vi anbefaler å bruke denne funksjonen i dine ukentlige møter for å sikre at de blir så effektive som mulig. Execute har ikke bare agendaen, det er også direkte koblet opp mot OKR-ene, målstyringen og handlingene. Du kan enkelt knytte agendaen opp mot for eksempel Teams. Derfor trenger du ikke andre løsninger for digitale agendaer.

 

Et enkelt verktøy

Futureworks er utviklet på bakgrunn av våre kunders behov. Vi tilrettelegger for det som er verdifullt i arbeidshverdagen. Programvaren er rett på sak med de viktigste funksjonene – uten distraksjoner. Du slipper å oppdatere statusen på alle mulige oppgaver flere forskjellige steder. Med integrasjonene og møteagendaen i Execute kan du spare mye tid. Effektivitet bidrar til resultat.

 

Lytt til vår podcast: En vellykket OKR implementering 

 

Kom i gang med Futureworks

Futureworks er et enkelt og effektivt OKR-verktøy som passer for alle. Som du har lest trenger du ikke å være teknisk for å ta det i bruk. Futureworks bidrar til:

 

 • Effektivitet i arbeidshverdagen
 • Transparens på tvers av organisasjonen
 • Økt autonomi og prestasjon blant medarbeidere
 • Bedre samarbeid gjennom effektiv møteagenda

 

 


Legg igjen en kommentar