HomePriser

Priser

Kom i gang gratis, oppgrader senere i vår applikasjon.

Freemium

0 NOK

For deg som ønsker å komme i gang med OKR på en enkel måte for å sikre at bedriften har fokus på den overordnede strategien, målene og de viktigste aktivitetene.

Premium

99 NOK

bruker x måned

For deg som ønsker å tilpasse OKR-syklusen og integrere OKR med andre digitale arbeidsverktøy for å sikre engasjement og bedre fremdrift.

Enterprise

Kontakt oss

Skreddersydd for store organisasjoner som ønsker å integrere OKR-er sømløst i stor skala. Dra nytte av dedikert støtte, tilpassede integrasjoner og avanserte funksjoner designet for å drive samsvar og akselerere fremgang på tvers av din virksomhet.

Verksteder og opplæring

Skandinavia

NORWAY

OKR Bootcamp

OKR Bootcamp

1 hel dag
NOK 7890 per person
OKR-Verksted

OKR-Verksted

1 hel dag
NOK 35000 per OKR-ekspert
Best Choice
Ambassadørprogram

Ambassadørprogram

3 hele dager
NOK 135000 per OKR-ekspert

Ofte stilte spørsmål

Hvordan lykkes vi med å implementere OKR i organisasjonen?

Hvis du introduserer hele OKR-rammeverket, for første gang, er vår anbefaling å kjøre en pilot på et eller flere team/avdelinger for å samle erfaringer og gjøre justeringer før det rullers ut i hele organisasjonen. Videre anbefaler vi å bruke et profesjonelt OKR tracking software for å støtte, engasjere og følge utvikling/progresjon i organisasjonen. Riktig programvare vil hjelpe deg med å sette de riktige målene og implementere beste praksis for å få mest mulig ut av OKR-ene dine. De selskapene som lykkes best har interne OKR ambassadører som driver prosessen internt. Om ønskelig kan våre OKR konsulenter bistå i opplæring, planlegging og utrulling slik at dere kan dra nytte av beste praksis. 

Hvorfor trenger jeg OKR tracking programvare for en brukersentrert tilnærming?

Suksessen til OKR tracking programvaren vil til slutt avgjøres av hvor godt teamet ditt bruker den. Som et resultat er det avgjørende å konsentrere seg om brukeropplevelsen.

Hvilke integrasjoner trenger jeg å bruke?

For å ta i bruk OKR tracking software, er det en fordel at du integrerer Futureworks med de arbeidsapplikasjonene de ansatte allerede bruker idag. Finn ut de viktigste integrasjonene teamet ditt bruker, og sørg for at verktøyet du valgte støtter dem. Futureworks tilbyr for eksempel avanserte integrasjoner med systemer som MS Teams og Slack, samt data- og prosjektstyringsapper som Jira, Github, Trello, MySQL og en rekke andre.